Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
şair hacaloğlu
şair hacaloğlu

YAZIKTIR DEYİN

Yorum

YAZIKTIR DEYİN

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

225

Okunma

YAZIKTIR DEYİN

YAZIKTIR DEYİN
🤘
Biz ne söylersek o, akıllı olun
Tartışmadan her şey kabuldür deyin
Kendinize yeni, hedefler bulun
İtiraz edene "darbeci" deyin

Bizden ayrı duran bize gelmeyen
"Ne dediyse verdik" kıymet bilmeyen
Bu düzene kızan yüzü gülmeyen
Tamamına asi "bölücü" deyin

Sadakat ehlidir başımız tacı
Bize tabi olan yıldızlı hacı
Cennete yolculuk bizde aracı
Kabul etmeyene "haindir" deyin

Bizi eleştiren baş eğmeyene
"Çözüm sürecini" beğenmeyene
Bizimle beraber yürünmeyene
Ayırım yapmadan "terörist" deyin

Söz dinlemeyene "alçaktır" deyin
Boyun eğmeyene "kalleştir" deyin
Alkışlamayana "namerttir" deyin
Ses çıkaran varsa "şerefsiz" deyin

Şair Hacaloğlu

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yazıktır deyin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yazıktır deyin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAZIKTIR DEYİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL