Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe

Kime ne desem

( 2 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

219

Okunma

Kime ne desem

(333)

Ne günler sığdırdım su kısa ömrüme
Kime ne desem kime ne anlatsam
Bir ömür sığdırdım her bir günüme
Kime ne desem kime ne söylesem

Neler yaşadım dört duvar arkasında
Kendimi arayıp durdun bir başkasında
Çöktü ömrüm şu hayatın yarısında
Kime ne desem kime ne söylesem

Anlatamadım kendimi hiç kimseye
Ömrüm çıkar mı bilmiyorum seneye
Her sözü çektim çekildim bir köşeye
Kime ne desem kime ne söylesem

Şimdi kendimle kaldım baş başa
Artık bakmayın gözlemde ki yaşa
Ömrüm bitti girdim kara kışa
Kime ne desem kime ne söylesem

070424

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kime ne desem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kime ne desem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kime ne desem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kavi66
Kavi66, @kavi661
29.4.2024 21:02:08
Duygunuza gönlünüze sağlık her zaman ki muhtesemlikte harika bir eser maşallah selam duamla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.