İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Ömer Gündoğan
Ömer Gündoğan

Utan Be Adam

Yorum

Utan Be Adam

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

294

Okunma

Utan Be Adam


Bir müddet sonrası kötü huyunu
Anlayan dışlıyor utan be adam
Geçte olsa herkes çözer oyunu
Acziyet başlıyor utan be adam.

Kimseyi beğenmez egolu genin
Zararın dokunur her kese senin
Haddinden fazladır ekelik yönün
Görenler taşlıyor utan be adam.

Bedava nerede ayağı bastı
Geçimi milletin boynuna astı
Düşürüp ağına her gün bir dostu
Çarpmayı düşlüyor utan be adam.

İstediğin kadar olsan da yaman
Foyanı ortaya çıkarır zaman
Son gittiğin yerde olmuşsun duman
Herkesler haşlıyor utan be adam.

Ömerim uyardım boşuna diller
Yakışmaz erene sende ki haller
O kadar cinosun, tanıyan kullar
Şeytana eşliyor utan be adam.

08.04.2024
Ömer Gündoğan

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Utan be adam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Utan be adam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Utan Be Adam şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL