İnsan, alışkanlıklarının çocuğudur. ibni haldun
Yalnızlığın Esareti
Yalnızlığın Esareti

Sensin

Yorum

Sensin

( 6 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

316

Okunma

Sensin

Dünler gelip geçiyor
Yarınlar sensin
Her taraf karanlık
Aydınlık sensin

Kelimeler utansın
Aşkın adı var
tarifi sensin

Sular kurusun
Yağmurlar sensin
Yolcu kalmasın
Yollar sensin

Kelimeler utansın
Aşkın adı var
tarifi sensin

Hasta olmakta ne var
Şifa sensin
Gitmeler olur elbet
Kavuşmak sensin

Kelimeler utansın
Aşkın adı var
tarifi sensin

Yazı kışı olsun
Mevsimler sensin
Hayat akıp geçiyor
Yaşamak sensin

Kelimeler utansın
Aşkın adı var
tarifi sensin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Sensin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sensin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL