Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
YAZAN3460
YAZAN3460

Söyle Güzelim

Yorum

Söyle Güzelim

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

304

Okunma

Söyle Güzelim

Haberin gelir sen olmasanda.
Düşman mı oldun bilmem ki bana.
Adımı anmak seni zorlasada.
Birden çok geç olmasın güzelim.

Seni çok seven ben değilmiydim.
Sen benim bu alemde yeminimdin.
Omuzumda ağlayıp inlerdin.
Şimdi ne oldu söyle güzelim.

Farkım yokmu benim kimseden.
Hani bir bendim ebediyen.
Silmişsin adımı duydum rehberden.
İncittim mi seni söyle güzelim.

Seni düşünmediğim bir an bile yoktu.
Zaman durdu saatler sanki sustu.
Serseri kurşun tam şuramdan vurdu.
Ben şimdi öldüm mü söyle güzelim.

Tarifi yok içimdeki yıkımı görsen.
Viran oldu sarayım gir girebilirsen.
Bu kaçıncı tövbemden dönmem.
Bitmedi mi öfken söyle güzelim.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Söyle güzelim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söyle güzelim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Söyle Güzelim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.