Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
mihenk taşı
mihenk taşı

Bir ümitti bendeki

Yorum

Bir ümitti bendeki

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

265

Okunma

Bir ümitti bendeki

Bir ümit’ti bendeki gerçek Kara sevdaydı beni anlar sanmıştım.
Ne bileydim vefasız
Ateşine yanmıştım
Her zerremde sevgisi yaşıyor yaşayacak
Yaşıyorda ne demek
Göklere ulaşacak
Hemde sonsuza kadar
Gecemi aydınlatacak
Başımda acı rüzgar öyle sert esiyorki
Serindenmi serinden Hemde çok beterinden
Onunda farkı yokmuş meğer...
Diğerlerinden...
Öyle bir Offff çektimki
Derindenmi ? derinden...derinden derinden...

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bir ümitti bendeki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir ümitti bendeki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir ümitti bendeki şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL