Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
aselo
aselo

SANMASIN

Yorum

SANMASIN

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

301

Okunma

SANMASIN

SANMASIN

SANMASIN

Kimse;
Suskunluğumu yenilgi saymasın,
En güçlü taraf bazen suskunluk,
Bazen sevgiden, bazen saygıdan, edepten,
Bilir, boş tenekenin sesi çok olur ondan,

Kimse;
Yalnızlığımı zayıflık sanmasın.
En güclü, mutlu tarafımdır yalnızlık.
Cünkü, şu fıraldak dünyada,
Yıllardır tek başıma iktidarım.

Kimse;
Sevdası bitti sanmasın,
Çırası yandı, parladı, tüttü dumanı,
Çağladı, esti gürledi, duruldu,
Şimdi içten içe, külü yanmada ondan,

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sanmasın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sanmasın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SANMASIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL