Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
Arbazi
Arbazi
@arbazi

MAZİ

3 Ocak 2024 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

MAZİ

( 1 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

315

Okunma

MAZİ

Eskiden her şey çok daha güzeldi daha berrak ,samimi ve kayda değer bir yanı olan zaman geçiyor ama hiç geçmemiş gibi sanki o ana kadar taki biz mi çok aşinayız yoksa sadece rastlantısal bir mevzu mu beklenen beklenilen beklediğin bekleyeceğin elbet vardır bir öncelerin öncesi önceliğin yarıda kalanlar arda kalanlar tamamlanıp tamamlanamayanlar tam anlanmayanlar kim bilir belkide asla tamamlanamayacaklar tam anlanmayacaklar hep böyle mi olsun kırılsın dallar Güller mi solsun üşüsünmü kirpikler gözler mi soğusun neden ki bir varsın bin yoksun
Sen ahirde hangi boyutsun

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Mazi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mazi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MAZİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.