Cahil cesur olur. hz. muhammed (s.a.v)
AVAZ
AVAZ

NE OLUR

Yorum

NE OLUR

( 3 kişi )

1

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

381

Okunma

NE OLUR

bitmesin bu masal burda
biraz daha kal ne olur
o şarkıyı son kez dur da
bir kez daha çal ne olur

bu sevdada biçareyim
yar yoluna avareyim
neyim var ki ne vereyim
işte canım al ne olur

koyma beni bir eyvaha
lokman fayda etmez aha
her yarada biraz daha
kaybolmuşum bul ne olur

hiç mi hat’rı yok sevdamın
ettiğim onca duamın
avaz avaz şu sedamın
kıymetini bil ne olur

FATİH ŞAHİN IŞIK
AVAZ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ne olur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne olur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE OLUR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
13.10.2023 15:00:34
5 puan verdi
yoğun duygular içinde yine çok harika bir gönül sesiydi dost kutlar esenlikler dilerim...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL