Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. bu eseri ona bırakacağım, gözüm arkada kalmayacak. m. kemal atatürk
İsmail  MALATYA
İsmail MALATYA

VAY BEN ÖLEM

Yorum

VAY BEN ÖLEM

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

2273

Okunma

VAY BEN ÖLEM

VAY BEN ÖLEM

VAY BEN ÖLEM

Üzülmesin diye kimse
Kızmadım tepeme binse
Artık gözüm yaşı dinse
Vay ben ölem, vay ben ölem!

Ben ettikçe başta tacım
Bir de küstü, abim, bacım
Sorma dostum, büyük acım
Vay ben ölem, vay ben ölem!

Uğraş, didin, kimin için?
İyilik bilinmez, niçin?
Kimse bilmez, çürür için
Vay ben ölem, vay ben ölem!

Tutuldum bir sürü derde
Nerde vefa bilen nerde?
Yapmasaydın, derler bir de
Vay ben ölem, vay ben ölem!

İsmail MALATYA adım
Vallahi yok zerre tadım
Bir gün mutlu olamadım
Vay ben ölem, vay ben ölem!

İSMAİL MALATYA 20/08/2023-PAZAR

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Vay ben ölem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vay ben ölem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VAY BEN ÖLEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL