Kişilik, kendi öz düşmanını kendi öz yuvasında barındırır. bergson
Z. Zemberek
Z. Zemberek

TAHAMMÜLSÜZ DÜŞMANDI

Yorum

TAHAMMÜLSÜZ DÜŞMANDI

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

385

Okunma

TAHAMMÜLSÜZ DÜŞMANDI

TAHAMMÜLSÜZ DÜŞMANDI

Gavurlara el peçe divandı,
Seçimlerde yalanları sıralardı,
Seçimlerden sonra kör, sağırdı,
Müslümanlara tahamülsüz düşmandı.

Yalakaları ne derlerse yapardı,
Gavurlardan çok borçlar alırdı,
Sahte kahramanlığın üzerine yattı,
Müslümanlara tahamülsüz düşmandı.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tahammülsüz düşmandı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tahammülsüz düşmandı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TAHAMMÜLSÜZ DÜŞMANDI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL