Keyifler değildir yaşamı değerli yapan. yaşamdır, keyif almayı değerli kılan. bernard shaw
evren ve ben
evren ve ben

BİZE DERLER EFELERİN EFESİ 748

Yorum

BİZE DERLER EFELERİN EFESİ 748

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

372

Okunma

BİZE DERLER EFELERİN EFESİ 748

EFELERİN EFESİ VARMI BİZİM GİBİSİ
BİZE DERLER EFELERİN EFESİ
VATAN BİZDEN SORULUR
DAĞ TAŞ BİZDEN SORULUR
VATAN TOPRAĞI İŞGAL ALTIDAYKEN
BİZE BİR KORKAK GİBİ
KÖŞEYE SİNMEK YAKIŞMAZ
YEMİN ETTİK
VATAN TOPRAĞI
DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULANA KADAR
CANIMIZDAN CAN VERSEKTE
BEDENİMİZDEN PARÇALAR VERSEKTE
SONUNDA ÖLÜM OLSA BİLE
YEMİNİMİZDEN DÖNMEYECEĞİZ
RUZ SAVAŞINDA
ÇANAK KALE SAVAŞINDA
NASIL ÖN CEPHEDE OLDUYSAK
YİNE ÖN CEPHEDE OLACAĞIZ
HER EFE BİR BİRİ İLE HELALLEŞTİ
AİLESİYLE AKRABALARI İLE HELALLEŞTİ
DÜŞMANI BU TOPRAKLARDA BARINDIRMAYACAĞIZ

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bize derler efelerin efesi 748 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bize derler efelerin efesi 748 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİZE DERLER EFELERİN EFESİ 748 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL