Her çocuk sanatçıdır. mühim olan büyüyünce de öyle kalabilmektir. pablo picasso
Erdoğan Ylmz
Erdoğan Ylmz

Ben Çile Şairiyim

Yorum

Ben Çile Şairiyim

( 4 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

438

Okunma

Ben Çile Şairiyim

Kayıp şiirlerim var,
Yitik senelerim gibi.
Yitik senelerim gibi
Kayıp sevgililerim...

İlm-i batın gibi üstü kapalı.
Şimdi hafızamı yoklasam,
Dönseler geri,
Çektiğim acılar da gelir
Döktüğüm gözyaşları gibi.

İyisi mi kalsınlar, bırakalım uyusunlar.
​Ne kertenkele gibi sırtüstü yattım,
Ne kedi gibi ayaklarımın üstüne düştüm,
Bilakis yüzüstü hep süründüm,
Yüzüstü hep süründüm.

Ben çile şairiyim,
Ben cefa şairiyim,
Kasvetli viraneyim.
​Ben Emir Sultan’ın gerdiği yayım,
Attığı okum.
Ben Mevlânâ’nın döndüğü yüreğiyim,
Yazdığı aşkım.
Ben Yunus’un sığındığı mağara,
Dualarla kapısı aralanan ışığım,
Okuduğu şiirim.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Ben çile şairiyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben çile şairiyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben Çile Şairiyim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL