bilmem ki ne vakit, bilmem ne ara kapıldık efsunlu sese sedaya ne vakit açıldı , bu garip yara ne ara düştük biz, aşka sevdaya
yüreğim yanıyor ateşte korda bırakma yar beni, bu dertte zorda bir avaz şiirim, uzak diyarda kurbanım sendeki naza edaya
FATİH ŞAHİN IŞIK AVAZ
Paylaş:
7 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sevgi birökuştur teklifsiz ve habersiz gelir Yüreğe sere serpemkurulur. Bilemeyiz ne zaman, nerede, ve nasıl geleceğini. Sonramyürek neredenise ayak oraya gider akıl ve mantık dumura uğrar
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Ne paylaşacaksınız?
Şiir, yazı, kitap ya da ileti için hızlıca ilgili alana geçin.