Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
galaoğlu
galaoğlu

Şaşrırdı Naima

Yorum

Şaşrırdı Naima

( 3 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

559

Okunma

Şaşrırdı Naima

El gözünde beynamazın tekiyim
Bayram benim seyran benim neyime
Meyhanede bir gariban sakiyim
Sevda benim sevmek benim neyime

Gam alırım gam çekerim daima
Halım görse şaşırırdı Naima
Üleştikçe dertler düşer payıma
Onmak benim gülmek benim neyime

Ekrem MADENLİ
04.11.2022

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Şaşrırdı naima Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şaşrırdı naima şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şaşrırdı Naima şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL