Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
Ömer Gündoğan
Ömer Gündoğan

Gülüm

Yorum

Gülüm

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

436

Okunma

Gülüm


Yine düştün hatırıma,
Aklım aldın gülüm gülüm
Yazdım seni yâr bahtıma
Eklimdesin gülüm gülüm.

Gözlerinden sevda saldın,
Yüreğime aşkla doldun,
Dört mevsimden öte oldun,
İklimdesin gülüm gülüm.

Bu günümde dünümdesin,
Nere baksam önümdesin.
Aynalarda yanımdasın
Şeklimdesin gülüm gülüm

Gündoğan’a gitti deme
Sakın baştan attı deme
Kutsal sevda bitti deme
Saklımdasın gülüm gülüm.

27.09.2022

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Gülüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gülüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gülüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL