Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. thomas carlyle
Er
Erkan baykal

Baharım oldun...

Yorum

Baharım oldun...

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

499

Okunma

Baharım oldun...

Ben, güzel gözlüm,
Ruhunu sevdim senin,
Emirgan’da, Arnavutköy’de,
Çamlıca’da,
Boğazın mavisi gözlerime vurdu,
İstanbul oldun, dolandım çevrende,
Bir çift göz bir çift ayak derken,
Sen benim ülkem oldun,
Toprağım suyum,
Yağmurum oldun bereketinle,
Kışında dondursanda suyu, havayı,toprağı,
Hayatımdaki en güzel bahar oldun....

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Baharım oldun... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Baharım oldun... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Baharım oldun... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL