Keyifler değildir yaşamı değerli yapan. yaşamdır, keyif almayı değerli kılan. bernard shaw
kayrevan
kayrevan

Trenin Gidişi

Yorum

Trenin Gidişi

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

383

Okunma

Trenin Gidişi


Trenin ilk hareketi

Heyecan veren ilk görünecek şehir

Hız durmadan tarlalardan geçip

Yolcusuyuz varılmayan ufkun

Dağların geçidi tüneller

Kara zulaya girer gibi

Orman çamları dizgisel salınır

Hepsi yalnız dostu yok gibi

İkindi meltemi yine yelpaze

Güneşin süzgün akisleri

Mutlu yüzlere nemli gözlere

Efkarlı gönüllere eser serin

Çöl sıcağında dönmüşken yaz

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Trenin gidişi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Trenin gidişi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Trenin Gidişi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL