Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. (mark twain)
CEMO
CEMO

AĞLIYORUM BEN

Yorum

AĞLIYORUM BEN

( 2 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

426

Okunma

AĞLIYORUM BEN

Can sazımdır akort teli bozulan
Acı günlerime ağlıyorum ben
Kader defterime kara yazılan
Acı günlerime ağlıyorum ben

Geçtiğim yollara tuzak kurdular
İlerlerken hedef oldum vurdular
Bin parçaya bölüp gamla sardılar
Acı günlerime ağlıyorum ben

Kırık kanatlarla nasıl uçayım ?
Umut kapısını nasıl açayım?
Zorlu bir sınavdan nasıl geçeyim?
Acı günlerime ağlıyorum ben

Cem Filiz

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ağlıyorum ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlıyorum ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AĞLIYORUM BEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
25.7.2022 12:10:01
5 puan verdi

BEN AĞLIYORUM şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
cetrefilressam
cetrefilressam, @cetrefilressam
25.7.2022 07:24:23
5 puan verdi
Kutluyorum şiirinizi gönülden
Gün Eksilmesin Pencerenizden
Saygılar Sevgiler
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL