Uyanık bir tek adam, uyuyan binlerce kişiden daha güçlüdür. s. carnot
Er
Erkan baykal

İki gözüm

Yorum

İki gözüm

( 1 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

388

Okunma

İki gözüm

Ne alabilirim ki senden artık hayat,
Kalmadı gönlümde ihtiraslı aşklar,
Sevginin safı kaldı son dem bardakta,
Bir yudum kucak.
Kahvelerimizin telvelerinde gelecek ararken,
Geçti iki gözümün çiçeği geçti,
Baharlarda yeşerttiğimiz aşk papatyaları,
Toprakta kuru kaldı.
Tut elimi iki gözüm,
Yağmurlar bitti artık,
Kış tufan.

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İki gözüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İki gözüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İki gözüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
19.7.2022 22:28:23
5 puan verdi

İKİ GÖZÜM şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL