Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir. voltaire
hacı gürbüz
hacı gürbüz

Öğrendim ki 940

Yorum

Öğrendim ki 940

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

296

Okunma

Öğrendim ki 940

Öğrendim ki 🤔

İyiliğin şartı beştir
Tez olmalı, gizli olmalı, gözde
büyütülmemeli, sürekli olmalı ve yerini bulmalı

H.Gürbüz 936

Öğrendim ki 🤔

Düşüncelerin neyse
hayatın da odur.
Hayatın gidişini
değiştirmek istiyorsan, düşüncelerini değiştir

H.Gürbüz 937

Öğrendim ki 🤔

İlişkilerdeki kolaylık aşkı
ucuzlatıyor hafifletiyor

H.Gürbüz 938

Öğrendim ki 🤔

Hiç tanımadığın insanlar
İki saat içinde senin hayatını geliştirir

H.Gürbüz 939

Öğrendim ki 🤔

Bil ki; yaşadıklarınla değil, yaşattıklarınla anılırsın
Ve unutma; ne yaşattıysan elbet bir gün onu yaşarsın.

H.Gürbüz 940

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Öğrendim ki 940 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öğrendim ki 940 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öğrendim ki 940 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Özcan İşler
Özcan İşler, @ozcanisler1
2.5.2022 14:41:32
Emeğinize yüreğinize sağlık.
Hayırlı bayramlar dilerim.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL