Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Eva4266
Eva4266

BU DÜNYADAN BİR BEN GEÇTİM

Yorum

BU DÜNYADAN BİR BEN GEÇTİM

( 1 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

303

Okunma

BU DÜNYADAN BİR BEN GEÇTİM

Sinema şeridi gibi geçiyor insanın yaşadıkları.

Bu dünyadan bir ben geçtim;

Kimseler görmedi, farkında olmadı ama.
Bu çetrefilli dünyadan bir ben gectim
Kurumuş bir gül hüznü var içimde.
Güneşi görüp tam açacakken ayaz vurmuş da dalında açmadan sönen bir Gonca misali
Aglayarak bir çocuk koşuyor .
Yırtık pantalonlu delik deşik ayakkabısıyla koşuyor yaşlılıga dogru.
Binlerce kez düşmüş, binlerce kez yıkılmış, bilmem kaç kez yenilmiş. Her defasında daha da güçlenerek umut ölülerinin arasından kalkıp koşuyor yaşlılıga dogru doludizgın.
Sahi nedir yaşlılık?
Kırık kalplerden bir iç çekiş.
Yanlış seçimler le Yanılmiş bir çocukluk olmasın?
Evet kimse farkında degil görmedi ama bu Dünyadan sessizce bir ben geçtim. Kimseye gözükmeden.

Şerife Bozoglan Eker

14-04-2022

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bu dünyadan bir ben geçtim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu dünyadan bir ben geçtim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BU DÜNYADAN BİR BEN GEÇTİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL