Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
yarenimsin
yarenimsin

DELİCE BİR ŞEY

Yorum

DELİCE BİR ŞEY

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1125

Okunma

DELİCE BİR ŞEY

DELİCE BİR ŞEY

İçimde bir boşluk var bu akşam,
Yüreğimde yer bulamıyor?
Sadece ruhum dingin.....
Acı yok,
Elem yok,
Keder yok....
Tutunacak dalım yok...
Zaten tutmak isteyecek kolumda yok.
Dışarda deli gibi yağan yağmur,
Hatta birazda sel...

..........................

Sen varsın, gözlerin yok!
Gözlerin var,sözlerin yok!
Sözlerin var,ruhun yok!
Azın ve özün yok.
Bana bakacak yüzün yok?
İşte delilik bu...
Olsanda sen,
Olmasanda sen...


YARENİMSİN(24/08/2008)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Delice bir şey Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Delice bir şey şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DELİCE BİR ŞEY şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yapraktaki damla
yapraktaki damla, @yapraktakidamla
27.8.2008 13:48:46
Sen varsın, gözlerin yok!
Gözlerin var,sözlerin yok!
Sözlerin var,ruhun yok!
Azın ve özün yok.
Bana bakacak yüzün yok?
İşte delilik bu...
Olsanda sen,
Olmasanda sen...

Bu mısranız çok güzel etkiliyici ama üzülmeyin değmez kıymetinizi bilememiş....
yüreğinize kaleminize sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL