Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
ragıp aktaş
ragıp aktaş

Dön desem

Yorum

Dön desem

( 1 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

487

Okunma

Dön desem

Dön desem dönermisin
Yoksa gittiğin yerde şarkılar mı çalıyor hala
Seni umursamak umurumda değil aslında
Ama dön desem dönermisin
Bir umur daha vururmusun aşkıma
Yumruklarmısın kalbimi sen
Tıkır tıkır gelen ayak seslerinle

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dön desem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dön desem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dön desem şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL