Gerçeği bilenler ile onu sevenler hiçbir zaman eşit değildirler. confucius
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

Ben Bağımsızım

Yorum

Ben Bağımsızım

0

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

442

Okunma

Ben Bağımsızım

Bu şiirimi 28.02.2022 11:35:54 yayın tarihli "Başaramadım" isimli şiirimin yorum bölümünde yayınladım.
Yakuphan Kılınç

Gözüm yoktur kimselerin malında
Ne de sofrasında yenen balında
Varlığım yokluğum kendi dalında
Tasmalı değilim ben bağımsızım

Gerekçesiz şiir yazmam kimseye
Kimse alınmasın her kelimeye
Sevdiğim insanlar hiç gerilmeye
Tasmalı değilim ben bağımsızım

Sevdiğim insanları yermedim hiç
Gidipte polislere vermedim hiç
Taşlayıp saldırıp da germedim hiç
Tasmalı değilim ben bağımsızım

Başımın üstünde taşırım kul’u
Fark etmez mezhebi ırkı ve dili
Yakuphan bırakmaz onurlu eli
Tasmalı değilim ben bağımsızım

Yakuphan Kılınç
Not: Birisinin evine misafirliğe gittim evinin içinden ses çıktı, emin değilim gözümle görmedim belki ses üst kattan geldi. Şiire ordan esinlenerek girdim ve bir çok kesimi şiire aldım.
•İlk Yayın Tarihi: 06 Mart 2022 Pazar 18:10:01

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ben bağımsızım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben bağımsızım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben Bağımsızım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL