Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
MehmetAcet
MehmetAcet
@mehmetacet

MAÇ BİTTİ.?

16 Şubat 2022 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

MAÇ BİTTİ.?

0

Yorum

6

Beğeni

0,0

Puan

666

Okunma

MAÇ BİTTİ.?

MAÇ BİTTİ.?

Maç yapıyor gençler.
Gece yarısı seyrediyorum.
Birden ışıklar söndü.?
Süreniz doldu dağılın der gibi..
Maç bitti;

Üzülüyorlar..
Hayat ışıkları söndü.
Karanlıkta çekilen son şut.
Hedefi buldumu kimse bilmiyor.
Maç bitti;

Tam gol atacaktık abi.
Ne olur biraz zaman sesleri,
Ödenen bedel bitmiş.
Zamanda geçmişti..
Maç bitti..

Biraz daha zaman verilseydi.
Derken bende sustum.
Bir yöneten vardı.?
Çok acımasızdı hayat.
Maç bitti;

Hırsla çekilen son şutu ve golü,
Gençler görebilseydi.
Hırs ve güzellik hepsi bir arada.
Çok hızlı geçmişti zaman.!
Ah be gençler.
Maç bitti..?
202202”Acet”

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Maç bitti.? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Maç bitti.? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MAÇ BİTTİ.? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.