Zeka kafanın içindeki altın madenidir.-- pıtıgrellı
filamingo
filamingo
VİP ÜYE

AŞK ŞOFÖRÜ

Yorum

AŞK ŞOFÖRÜ

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

375

Okunma

AŞK ŞOFÖRÜ

Kırdık direksiyonu
Bastık gaza özlemle
Sen benden ben senden yana

Duramadık çarpıştık
Savrulduk sen bir yana ben bir yana
Kırıklarla çıkıklarla

Hızlanacağı yavaşlayacağı
Sağa sola döneceği
Tornistan edeceği zamanı bilmeli aşk şoförü

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Aşk şoförü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk şoförü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK ŞOFÖRÜ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.