Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
AVAZ
AVAZ

BİL BENİ

Yorum

BİL BENİ

( 3 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

487

Okunma

BİL BENİ

başka yerde arama
şiirlerde bul beni
mızrap ol da sazıma
türkü türkü çal beni

ben çekerim nazını
acı tatlı sözünü
çevirme yar yüzünü
gamze gamze gül beni

senden ayrı gülemem
gözyaşımı silemem
başka bir şey dilemem
kendin gibi bil beni

yeter etme gayrı naz
senin için bu avaz
dön yüzünü gör biraz
yüreğine al beni


FATİH ŞAHİN IŞIK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bil beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bil beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİL BENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL