İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Münire Çevik
Münire Çevik

Yiğidim

Yorum

Yiğidim

( 3 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

393

Okunma

Yiğidim

Cevhi cefa etme yiğidim bana
El olupda gitmenin zamanımı hiç
Lale sümbül küstürüp papatya ekmenin zamanımı hiç
Âl yeşil giyiyor dağlar kara kışta ayak sesine
Leyla’nın dünyada yaşamak sen siz nesine
Al Atını coştur yüreğini koştur bozkırda
Lam da sensin Elifde sen yiğidim
Anda sensin zamanda sen yiğidim
Nasıl sin diye sorma sen bensin bende sen yiğidim...
Münire Çevik 14.12.2021

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Yiğidim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yiğidim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yiğidim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL