Teni, biçimi ya da davranışı güzelleştirecek en güzel şey çevremize dert değil neşe dağıtma isteğidir. (ralph waldo emerson)
Cuma tekparmak
Cuma tekparmak

Dua.

Yorum

Dua.

( 4 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

392

Okunma

Dua.

Duan varsa yerinde var.
Îsyanın kime faydası var.
Eğer bu gün varsan.
Yarından kimin haberi var.
Söylenen bütün küfürlerin.
Cehennemde yeri var.
Aç kalan bütün canlıların.
Bizlere geçen hakkı var.
Sevgiye geril ve sinneye çek.
Însan neslinin yabancısı yok.
Dünyada bir tek üvey insan yok.
Ademden havvadan var olduk.
Dillerde peydahlandı hain ırkçılık.
Oysa onunda tercümesini bulduk.
Bir çok insan dillerde yok oldu.
Hak dedik hak diyeni hor gördük.
Ezilen insanlığın seyircisi olduk.
Bazen insanlık öldü dedik ama.
Yüreklerimizde kabristanı kurduk.
Onur Cuma Tekbayrak şiirleri

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Dua. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dua. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dua. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
3.7.2021 13:29:46
5 puan verdi
DUA şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL