Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin. basit bir adamı dost edinmek isterseniz, methedin. (sadi)
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül

KİNLİ.

Yorum

KİNLİ.

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

487

Okunma

KİNLİ.

KİNLİ.


Olmuşum sensiz çocuklar gibi.
Sana benim donmuş yüreğim.
Çakıyor yürekte şimşekler tipi.
Kan ağlıyor şimdi kinli yüreğim.


Sana suskunum darıldım küsüm.
Feryat ederim duyulmaz sesim.
Senden kalan bana yırtık resim.
Dayanmıyor can benim yüreğim.


Gönlünde şimdi ben bahtı karalı.
Şiirler yazmışım olmuyorsun oralı.
Uzaklardayım senden yollar aralı.
Sevgisiz aşksız kalmıştır yüreğim.


Fehmi.
Gündüz hayalinde gece düşünde.
Bekliyorum seni sokağın başında.
Güzelsin maral toprağında taşında.
Ağladıkça seni hep andı yüreğim.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kinli. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kinli. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KİNLİ. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL