Gerçeği bilenler ile onu sevenler hiçbir zaman eşit değildirler. confucius

OLALIM-1

( 2 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

653

Okunma

OLALIM-1

Anlamadılar bizi,
Yaşıyoruz krizi,
Bu hayat olur dizi,
Dostlar birlik olalım.

Yapamaz olduk gezi,
Gömleğim Şile bezi,
Dostların olsun tezi,
Hoşgörülü olalım.

Birisi çalar sazı,
Öteki sanki tazı,
Benim içimde sızı,
Biz sabırlı olalım.

Bugünler olur mazi,
Kimse çekemez nazı,
İnsan bekliyor Yazı,
Şükredici olalım.

Hepisi alın yazı,
Ağlarım bazı bazı,
Altuncu sevmez cazı,
Dinleyici olalım.

08.08.2009
Muzaffer Altuncu
-Gölcük-

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Olalım-1 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Olalım-1 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OLALIM-1 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL