Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
7TEPE
7TEPE

Dance dance dance

Yorum

Dance dance dance

5

Yorum

15

Beğeni

0,0

Puan

611

Okunma

Dance dance dance

gözüm saate
takılıyor
her an balkabağına
dönüşebilirim
külkedisi miydi o
cam ayakkabı falan
dans etmişlerdi de

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Dance dance dance Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dance dance dance şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dance dance dance şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mirim
mirim, @mirim
20.3.2021 20:24:05
Dans deyince aklıma geldi.
Demire Dance dinle. İndila'dan :)

Bu arada sen balkabağına dönüşmezsin.
Araban dönüşür :)
Biz seni yolda mı bulduk ? :)
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
20.3.2021 11:12:03
Dance dance dance şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair arkadaşımı, içtenlikle KUTLUYORUM...
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ, @hasancapraz
20.3.2021 02:43:50
düşlerin senaryosu da senden soruluyor,,
AZAP
AZAP, @azap
20.3.2021 01:41:19
cam ayakkabı kırıldı dost şimdi çıplak ayaklı...kal esenlikle...
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI, @yitik-asklar-mezarligi
20.3.2021 00:58:03
Mırıl mırıl uyu gı
Ne işin var dansla ayak kanıyla
Annen duyarsa yandın😂😂😂😂
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL