Şerefle bitirilmesi icap eden en ağır vazife hayattır. -- toegueville
fihaha(OrhunBasat)
fihaha(OrhunBasat)
@fihaha-orhunbasat

kar lekesi

2 Aralık 2020 Çarşamba
Yorum
Şiirgram

kar lekesi

( 6 kişi )

0

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

397

Okunma

kar lekesi

kar lekesi







Sevişmek bildik bir kentti içimizde
Sokak uçları boşalan beyazlarda çıkmaz
Terlemiş bir kaç dakikada gezilen / tanrı tanımaz

Şimdi / aykırı duvarlarda solmuş bir resim sen tarafım
Utangaç çiyler yağıyor mısralarıma / gün kokulu
Kalem sensizliğime düşüyor
Dört nala ayazlar içimde / donmuş su sesi
Yazamıyorum / üşüyor her yanım / alfabem üşüyor
Sen yitmiş anılarımda kar lekesi

Gece kandırır insanı
Gerçek değildir / gün ışı(dı) ğında gölgesi olmayan anı
Geç de olsa anladık ve çok acıdık

Bir pula sattın bizliğimizi
Birliğim tanık

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Kar lekesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kar lekesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kar lekesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.