Faziletli olmak, keskin bir kılıca oturmak kadar güçtür.-- bhartrıharı
Fehmi Tazegül
Fehmi Tazegül
@34807597890

KUŞLARI.

23 Kasım 2020 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

KUŞLARI.

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

453

Okunma

KUŞLARI.

KUŞLARI.


Aşklar sevdalar olurlar bir dert.
Gönlüm şimdi olmuştur hasret.
Ağlayıp istersen kendine kahret.
Beni de dinleyin gurbet kuşları.



Kuşlar göçer can soğuk kışları.
Sevenler taşırlar kalpte aşkları.
Sevdalı olup sende çık yokuşları.
Bana da acıyın gurbet kuşları.



Senin sevdan can içimde durur.
Sana gözüm yaşarır bazen kurur.
Sevdan benim hep kalbime vurur.
Beni de biraz sevin gurbet kuşları.



Fehmi.
Kötü olanlar nice ocakları yıkar.
Canımsın hasretin yüreğim yakar.
Gözlerim sulanmıştır uzaktan akar.
Anlayın gönlümü gurbet kuşları.

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kuşları. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kuşları. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KUŞLARI. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.