Keyifler değildir yaşamı değerli yapan. yaşamdır, keyif almayı değerli kılan. bernard shaw
7TEPE
7TEPE

İlk Yenilmez

Yorum

İlk Yenilmez

2

Yorum

13

Beğeni

0,0

Puan

611

Okunma

İlk Yenilmez

İçecekle tuzlu fıstığı
buluşturdum
Captain America
izliyorum
Ablaların kıyafetleri
efsane
Ironman’in babası da
teşrif etmişler
Bayan Carter tam bi’
kezban
İltifat eden askere
tamam, biraz yürümüş de
olabilir
yumruk attı
İşte bunlar hep
Amerika’nın oyunu

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
İlk yenilmez Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İlk yenilmez şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İlk Yenilmez şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
asude_vuslat
asude_vuslat, @asude-vuslat
19.11.2020 23:37:28
(: iyi geceler
Ahmet Coşkun 1
Ahmet Coşkun 1, @ahmetcoskun1
19.11.2020 21:16:53
eskiye dönünce
çok fantastik görünüyor her şey

fenalık geldi içime 'baydın'
gözün aydın

akşamın güzel olsun.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL