Her yeni fikir, başlangıçta diğerleri arasında azınlıkta kalır. thomas carlyle
cihan balcıoğlu
cihan balcıoğlu

izmir love

Yorum

izmir love

( 1 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

577

Okunma

izmir love

küçük olabilirdi. kim bilir ? belkide : iskenderin dev aşkı
kolay bir lokmada olacak gibi değildi. hani !
hayat bu yarım yamalak sahtekar sevdaların peşinden sürüklendi
ve bitti...

masal sorunsuz , ölümsüz , şuursuz ilerlemekte
sessizlik içinde ..
tükenmekte.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İzmir love Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İzmir love şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
izmir love şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kundakçıoğlu
kundakçıoğlu, @kundakcioglu
6.11.2020 10:24:08
Saat kulesi gibi dikili bütün acılar yüreğimizde

© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL