Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
cfikirkoca
cfikirkoca

Aşk tohumları ağlasın

Yorum

Aşk tohumları ağlasın

( 5 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

435

Okunma

Aşk tohumları ağlasın

Canım ateşlerde yansa da
O mahsun bakan
Yosun yeşili gözlerin
Göz bebeklerimde emanet kalsın
Kimsesiz ruhum
Dönüp dönüp seni arasın
Özüm özünde hasretlere dalsın

Bir zamanlar aynı yollarda
Sevda dolu gönüllere birlikte
Aşk tohumları ekerdik
Bu zamanlar yağmayan yağmuru bekleyen
Kurumuş tohumlar ağlasın

Ağlasın aşk tohumları
Ağlasın göz bebeklerimdeki gözlerin

Cahit Fıkırkoca
16.11.2018, İstanbul

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Aşk tohumları ağlasın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk tohumları ağlasın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aşk tohumları ağlasın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL