Faziletli olmak, keskin bir kılıca oturmak kadar güçtür.-- bhartrıharı
Vahdettin
Vahdettin
@vahdettin1

HANGİSİ!!

30 Ekim 2020 Cuma
Yorum
Şiirgram

HANGİSİ!!

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

513

Okunma

HANGİSİ!!

HANGİSİ!!
ARAMAKLA BULUNMAYAN,
DOST BAL GİBİDİR YAPIŞIR…
DİVANINDA DURULMAYAN,
AŞK ARZU HALDİR YAKIŞIR…

KİMDEN KİME NASIL DERLER,
PARMAKLA SAYAR SOYLAR,
ASIRLAR NESİLLER BOYLAR,
ÇAĞLAR DAĞLAR AŞARLAR.

HAN HANEDE DUVARLAR
DAHA NELER SAKLARLAR,
KEREMLER ASLILAR VAR,
DERİN EZGİLER DUYARLAR.

POSTU DOST EDERLER DE
DERDE DERT DEMEZLER.
GİYMEZ YEMEZ İÇMEZLER.
KOLAYDAN GEÇMEZLER.

ZOR ONLARIN GÖMLEĞİ,
ATEŞTEN KORDAN YÜREĞİ
EĞRİ YOK KULUN YOLUN,
GÖK KUBBE ANA DİREĞİ

DUYDUK GÖRDÜK BİLDİK,
AŞKA DOST ADEME DOST,
EVRENDE ALEME KOŞTUK,
VARDIK DOLDUK ULAŞTIK.

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hangisi!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hangisi!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HANGİSİ!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Vahdettin
Vahdettin, @vahdettin1
30.10.2020 07:56:03
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.