Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
tekiero
tekiero

kırın degilim

Yorum

kırın degilim

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

966

Okunma

kırın degilim

Nekadar mı? sevdim.
Denizin yagmur damlalarına kavuşması gibi...
Yakamozun gün batımını kovalamsı gibi...
Şelalelerin haykırarak patlayışı gibi...
Dagların cığlıklarla inleyişi gibi sevdim....

Yıldızların geceyi hayal edişi gibi ...
Tabiatın ilkbaharı beleyişi gibi...
Bir fırtınanın rüzgarı isteyişi gibi...
Ben seni gökyüzünün haykırışı gibi sevdim...

Vücudunu saran ateş gibi...
Sesini titreten heycan gibi...
Yüzüne yansıyan acı gibi...
Ben seni bedenini saran ruhun gibi sevdiimmm.....


YAKAMOZ : SAYGILARIMLA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kırın degilim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kırın degilim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kırın degilim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
SEMRAİNAOĞLU
SEMRAİNAOĞLU, @semrainaoglu
25.7.2008 20:37:38
çok hoş ve sıcak kutlarım
Yeşilvadi
Yeşilvadi, @yesilvadi
22.7.2008 21:04:49
Ben bu şiiri çok ama çok sevdim..Tebrikler..Sevgilerimle..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL