Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Asil Yüce
Asil Yüce

OCAK

Yorum

OCAK

( 2 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

505

Okunma

OCAK

1992 ZONGULDAK BÜYÜK GRİZU PATLAMASINDA ÖLENLERİ RAHMETLE ANIYORUM.

Akıyor Yeni mahalle,
Üçer beşer,
Kadın, çocuk,
Gözlerinde mahşer kaygısı,

Babam uyuyor,
Geceden çıkmış,
Babam yaşıyor,

Yeni mahalle akıyor,
Onyedi’ ye doğru,
Jandarma kapatmış,
Ocağın başı ölüme doğru.

2019

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ocak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ocak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OCAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ, @hasancapraz
22.9.2020 20:14:53
5 puan verdi
Emekçi insanların ölmesini kabullenemiyorum,,

Alınteri içinde ve çocuklarına ekmek götürme telaşında olan babaları mevlam hep korusun

Güzel eserdi


selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL