İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
nedi
nedi

NE DERİM ?...

Yorum

NE DERİM ?...

6

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1380

Okunma

NE DERİM ?...

Gecelerim seninle aydınlık.
Seni sevmenin hazzıyla,
Sarhoş yüreğim...
Seni hissetmeyi ,
Alıştırdım gönlüme.
Hissetmezsem, bu gönlüme,
Ne derim?...

Necati Dikmen



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ne derim ?... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne derim ?... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE DERİM ?... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
MorMavi
MorMavi, @ay-nur
21.7.2008 15:41:57


Gecelerim seninle aydınlık.... Değerli şair! dilerim geceleriniz hep aydınlık olur, herşey gönlünüzce olsun...


kevir
kevir, @kevir
19.7.2008 19:37:08
Yüreğinize sağlık. 22 Temmuz salı akşamı 21:00-23:00 Sakarya hilal fm'de şiirlerimi okuyacağım.İnternet üzerinden dinleyebilirsiniz.Yorumlarınızı bekliyorum dostlar.
SEMM
SEMM, @semm
19.7.2008 10:55:34
Dilerim herzaman hissedersiniz...saygılarımla...
tunara
tunara, @tunara
19.7.2008 09:12:19
ne dersiniz? ya sus dersiniz yada konuş ama ben seni duymuyorum dersiniz...
yüreğiniz konuştukça siz dişlerinizi sıkıp suss dersiniz.
harikaydı kutlarım
YUSUF  BİLGE
YUSUF BİLGE, @yusufbilge
19.7.2008 07:00:48
Yalın ve güzel. Saygılarımla.
EMRUL
EMRUL, @emrul
19.7.2008 05:35:17
sevgili şairim herşey gönlünce olsun..tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL