Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (kızılderili atasözü)
Mehmet Pekgöz
Mehmet Pekgöz

ELHAMDÜLİLLAH

Yorum

ELHAMDÜLİLLAH

( 4 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

527

Okunma

ELHAMDÜLİLLAH


Lafımız çok diyemedik söz ile
Çok şükür gördük bu günleri göz ile
Atalarımızdan kalan kutlu menzile
Koşarak gidiyoruz Elhamdülillah...

Kim müze yaptı, kim tapu verdi
Oğlumuz, kızımız nasıl evlendi
Hangi kanun kimden bizlere geldi
Tek tek biliyoruz Elhamdülillah...

And içtik çıktık yola ta Altaylardan
Gök girip kızıl çıkar diye korkmadan
Çok şükür İslam a leke katmadan
Sözümüzü tutuyoruz Elhamdülillah...

Kimin zoruna gider vursun dizine
Gözümüze görünmeden girsin inine
Sevinene Kut olsun, Ayasofya Camii ne
24 Temmuz da giriyoruz Elhamdülillah...

Sıra da ne var diyerek bize sormayın
Dua edin, çekilin, ayağa dolaşmayın
Sevinmek nasip olmadı, bari ağlamayın
Tüm dünyaya yetiyoruz Elhamdülillah...

Önümüz 15 Temmuz hele bir düşün,
Ya düşseydik o gün yere büsbütün
Ya Allah diyerek ayağa kalktık o gün
Tekbirlerle geliyoruz Elhamdülillah...

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Elhamdülillah Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Elhamdülillah şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ELHAMDÜLİLLAH şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL