Kavramak için görmek, görmek için de dikkatle bakmak gerek! - pitigrilli
ÖZER AHMET
ÖZER AHMET

gidiyoruz

Yorum

gidiyoruz

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

474

Okunma

gidiyoruz

gidiyoruz

nasılda bitti bu sevda
ikimizde çok severken
bak hüzünlü bir son veda
oysa biz neler beklerken

geride bıraktıklarım
acıtıyor canımı
sözlerimiz kaldı yarım
unutamam o anımı

dinmeyecek bu efkarım
sebebini biliyoruz
nedir bilmem benim karım
umutsuzca gidiyoruz

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gidiyoruz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gidiyoruz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gidiyoruz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
10.6.2020 11:09:42
5 puan verdi

Bu güzel şiire, yorum yazmaktan çok mutlu oldu. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı KUTLUYORUM...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL