İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
ABDURRAHMANİ
ABDURRAHMANİ

KİME NE DİYEK

Yorum

KİME NE DİYEK

( 3 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

477

Okunma

KİME NE DİYEK

Saygıda sevgide esmiş tozuyor,
Ahir zaman gelmiş millet azıyor,
Dost dostun ayağına kuyu kazıyor,
Zaman kötü olmuş kime ne diyek.

Moda tufan olmuş durmadan eser,
Zalimin baltasının her yanı keser,
Sen iyi söylersin darılır küser,
Zaman kötü olmuş kime ne diyek.

Rahmani nolacak bizim halimiz,
Açmadan kurudu çiçek dalımız,
Kovanda bozuldu taze balımız,
Zaman kötü olmuş kime ne diyek.

                               1980
                  Abdurrahman AYDIN

 

                   

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Kime ne diyek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kime ne diyek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KİME NE DİYEK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AZAP
AZAP, @azap
7.6.2020 01:42:27
5 puan verdi
hal ve gidişatın ortada olduğu gerçekler yağmuru gibiydi bu harika şiir dost bravo kutlar esenlikler dilerim...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL