Duyulmasını istediğimiz bir sevgi mesajı iletmek istiyorsak, bunun gönderilmesinden başka çare yoktur. bir lambanın yanmaya devam etmesini istiyorsak, ona sürekli gaz doldurmalıyız. (teresa ana)
Ömer Gündoğan
Ömer Gündoğan

BENİM

Yorum

BENİM

( 3 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

425

Okunma

BENİM


Seviyorum işte duymayan duysun
Ezelden ebede aşkımsın benim
Allah bizi bir yastıkta yatırsın
Damarımda gezen kanımsın benim

Dostumun yüzünden olsam da heder
Ayırsada bizi vicdansız kader
Hayat yere vurup etse derbeder
Yine de severim canımsın benim

İsmin sayıklarım dillerim şahit
Sazımda çaldığım tellerim şahit
Gül benzim sarardı hallerim şahit
Hasretin çektiğim anımsın benim

Ömer’im yanarım sönemem artık
Rahat bir yatakta tünemem artık
Baş koydum yoluna dönemem artık
Bugünüm yarınım dünümsün benim.

31.05.2020

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Benim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Benim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
resulcivcik
resulcivcik, @resulcivcik
1.6.2020 13:54:33
5 puan verdi
Kalemin yüreğin var olsun
Değerli Dostum.
Selamlar.
Osman NALBANT
Osman NALBANT, @osmannalbant
31.5.2020 19:08:28
5 puan verdi

BENİM Şiirini, beğeniyle okudum. Nice güzel şiirlere diyor, Şair Arkadaşımı içtenlikle KUTLUYORUM...


© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL