Olumlu ve coşkuluysanız, insanlar sizinle zaman geçirmek ister. jeff keller
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Öyle özledim ki seni..

Yorum

Öyle özledim ki seni..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1825

Okunma

Öyle özledim ki seni..

Öyle özledim ki seni..


Seni çok çok özlüyorum
Yanında olmak istiyorum
Öyle özledim ki, seni.

Bir şafak vakti gelsen bana
Karanlık gecelere doğan, güneş gibi
Öyle özledim ki seni.

Bir nefesini hissetsem senin
Bahar mevsiminde ılgıt, ılgıt esen rüzgâr gibi
Öyle özledim ki seni.

Bir dokunuşunu hissetsem keşke
Yağmurun tenime, değdiği gibi
Öyle özledim ki seni.

Bir bakışında kendimi kaybettiğim
Yıldız gibi, ışıldayan o gülen gözlerini
Öyle özledim ki seni.

Can gibi, dua gibi
Güllere âşık bülbüller gibi
Adını andığımda
Aminlerime karışan gözyaşlarım gibi
Seni çok özledim...

Sami Arlan..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Öyle özledim ki seni.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öyle özledim ki seni.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öyle özledim ki seni.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL