📌 Sevmeyebilirsin… Ama zararda verme Su vermeyebilirsin… Ama su kabını da devirme Yemek koymayabilirsin… Ama verilenleri de önümden çekme Dokunmayabilirsin… Ama ölmeme de izin verme 📌
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sevmeyebilirsin… Ama zararda verme Su vermeyebilirsin… Ama su kabını da devirme Yemek koymayabilirsin… Ama verilenleri de önümden çekme Dokunmayabilirsin… Ama ölmeme de izin verme
.......Sokaklardaki sadık dostlarımız adına anlamlı dizelerdi okuduklarım. Kutluyorum duyarlı yürek sahibini. Ancak acaba ben mi yanılıyorum? Sokak Hayvanlarını koruma günü 4 Ekim değil miydi? ....Selam ve saygılarımla.
Değerli Şairimiz. Kalemin Yüreğin var olsun Alahın bize emanetlerine Lisan olan Eserinizi kutluyorum. Şiir tadında; Hayırlı bir ömür dilerim. Selâmlar. Sevgiler.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.