Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
savrulmalar
savrulmalar

karantina günleri

Yorum

karantina günleri

( 4 kişi )

2

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

1221

Okunma

karantina günleri

karantina günleri





Tanrı











Ne güzel esiyorsun
Ne güzel yağıyorsun


Hiç bir kitapta okumamıştık bunu




savrulmalar nisan 2020

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Karantina günleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karantina günleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
karantina günleri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
UFFUK
UFFUK, @uffuk
11.9.2020 21:39:45
Vahdet-i vücut değil, vahdet-i şühut felsefesine daha yakın bir söylem.
UFFUK
UFFUK, @uffuk
2.9.2020 19:25:33
Başlık bence iyi değil. Sünnet Edilmiş Şiir olsaydı.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL