Keyifler değildir yaşamı değerli yapan. yaşamdır, keyif almayı değerli kılan. bernard shaw
tevfik keneş
tevfik keneş

Ayvaz Emmi-3 (Tilki)

Yorum

Ayvaz Emmi-3 (Tilki)

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

717

Okunma

Ayvaz Emmi-3 (Tilki)

AYVAZ EMMİ-3 (TİLKİ)

Tilki it dağını aştı
Horozun tebdili şaştı
Tavuhlara telaş düştü
Yetiş Ayvaz Emmi yetiş

Horoza bir şamar çaldı
O hızınan pine daldı
Beş tane feriği aldı
Yetiş Ayvaz Emmi yetiş

Ayvaz Emmi tüfek attı
Karşı dağı toza tuttu
Tilki viziik diyip gitti
Nettin Ayvaz emmi nettin

Hani kaçan kurtulmazdı
Boşa kurşun atılmazdı
Hesap kitap yapılmazdı
Nettin Ayvaz Emmi nettin

Tilki kuyruğun sıyrıla
Boynuna da çan takıla
Kaburgaların sayıla
Hayın tilki zalım tilki

KUTUBİ Tevfik Keneş

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Ayvaz emmi-3 (tilki) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ayvaz emmi-3 (tilki) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ayvaz Emmi-3 (Tilki) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL